261T016 slogan1nl

  • 261T016_header10.jpg
  • 261T016_header04.jpg
  • 261T016_header07.jpg
  • 261T016_header08.jpg
  • 261T016_header09.jpg
  • 261T016_header05.jpg
  • 261T016_header03.jpg
  • 261T016_header02.jpg
  • 261T016_header06.jpg
  • 261T016_header01.jpg

De Bruyn Metaal wederom vertegenwoordigd op de banenmarkt van scholengemeenschap Were Di in valkenswaard

logo sgweredi

In november 2018 was de Bruyn Metaal wederom vertegenwoordigd op de banenmarkt van scholengemeenschap Were Di in valkenswaard. De middag en avond kenmerkte zich vooral door de positieve reacties en enthousiasme van de leerlingen, ouders en leerkrachten. Wederom voortreffelijk georganiseerd en een goede kans om onze passie voor het bewerken van metaal en de  diversiteit van ons vak aan de jeugd over te brengen.

Al met al een zeer geslaagd evenement.

De jeugd heeft de toekomst en dit werd door alle deelnemende bedrijven op waarde geschat.

 

Overlijden Rianne Intven

 Rianne Intven

Op woensdag 7 november 2018 is onze zeer gewaardeerde collega, Rianne Intven, overleden. Ruim één jaar geleden werd bij haar kanker geconstateerd. Helaas heeft zij de strijd niet kunnen winnen en is ze gisteren op 55 jarige leeftijd gestorven.

Rianne is ruim 12 jaar bij ons in dienst. Ze werkte op de afdeling administratie en daarnaast ondersteunde ze ook de afdeling bedrijfsbureau. We kennen Rianne als een punctuele, betrokken en secure medewerksters. We verliezen in haar een zeer gewaarde collega en vriendin.

We wensen Hans en de rest van de familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Rianne rust zacht

Directie en medewerkers De Bruyn Metaal B.V.

 

De Bruyn Metaal BV is de trotse titelsponsor van Omloop van Valkenswaard

Valkenswaard – De nationale wielerkalender wordt uitgebreid met de nu al spraakmakende klassieker De Bruyn Metaal BV – Omloop van Valkenswaard. Stichting Wielerevenementen Valkenswaard, onderdeel van TWC de Kempen, tekent voor de organisatie.

Meer informatie op www.omloopvanvalkenswaard.nl

Were Di bedrijvenmarkt 2017

Op donderdag 16 november 2017 heeft scholengemeenschap de Were Di uit Valkenswaard weer een banenmarkt georganiseerd. Op deze markt hebben 80 bedrijven zich gepresenteerd aan de leerlingen. Met deze banenmarkt wordt geprobeerd de jeugd te helpen bij het maken van hun beroepskeuze.

Tijdens deze bijeenkomst heeft De Bruyn Metaal BV zich ook gepresenteerd aan de leerlingen. Verschillende leerlingen die interesse hebben in de metaal sector hebben hun vragen kunnen stellen. We zijn blij dat we zo de leerlingen een stukje kunnen helpen bij het maken hun keuze.

We hebben ook een kleine prijsvraag gekoppeld aan het bezoek van onze stand. De winnaar van deze prijsvraag is Gijs van Asten uit Leende. 

Were Di bedrijvenmarkt 2017

Lloyd's Register ISO 9001 : 2015 gecertificeerd

Nadat we eerder in 2014 al het ISO 9001 certificatie hadden behaald hebben we inmiddels ook het nieuwe ISO 9001 : 2015 certificaat behaald.

Lloyd's Register ISO 9001 : 2015 gecertificeerd

Door het behalen van de ISO 9001 : 2015 certificering voldoen wij weer aan alle eisen. Zo zijn wij klaar voor de toekomst. Met de certificering van ons kwaliteitssysteem kunnen we de kwaliteit van onze producten nog beter waarborgen. Zo willen we een nog betrouwbaardere partner worden voor onze huidige klanten en hopen we ook nog nieuwe klanten te verwelkomen. Door intensief samen te werken met onze klanten en toeleveranciers willen wij de efficiency, kwaliteit en betrouwbaarheid naar een nog hoger niveau brengen.

Overlijden Tonny Janssen

Heden morgen 13 juni 2017 om 8.00 uur is ons het verschrikkelijke en onwerkelijke bericht ter ore gekomen dat onze zeer gewaardeerde collega, kwaliteitscontroleur en vriend binnen de Bruyn Metaal de heer Tonny Janssen om het leven is gekomen door een tragisch verkeersongeval . 
Hulpdiensten hebben nog een poging gedaan om Ton te reanimeren maar het heeft helaas niet mogen baten.

Ton was een zeer gewaardeerde collega binnen ons team met een zeer brede kennis. 
Wij zullen hem ook zeer missen; niet alleen als collega maar nog meer als vriend.

TON rust zacht.

Namens directie en collega’s

261T001 logo s

Rob de Bruyn

 

Tonny Janssen

Wij wensen Mirjam, kinderen en kleinkinderen, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 

De Bruyn Metaal BV sponsort enkel

De Bruyn Metaal sponsort enkel het volgend genoemd team c.q. de genoemde verenigingen!

De Bruyn Metaal BV bestaat 1 juli 2015 25 jaar, jawel!!!

Rob & Lenie zijn per 1 juli 2015 exact 25 jaar geleden hun metaalbedrijf begonnen.

Het personeel wenst ze van harte gefeliciteerd en heeft een lichtkrant overhandigd! In september volgt nog een leuk weekendje weg…

Team de Bruyn fietst ook in 2015 de Alpe d’HuZes t.b.v. KWF kankerbestrijding

Wij zijn team de Bruyn en we willen op 4 juni 2015 met 13 personen de beruchte berg Alpe d’HuZes gaan beklimmen die al zoveel geld opgebracht heeft voor de bestrijding van kanker, maar het kan nooit genoeg zijn! Daarom gaan diverse teamleden voor de tweede keer en andere voor de eerste keer deelnemen aan dit geweldige initiatief. Dus opgeven is voor ons allemaal geen optie!! Alvast onze dank voor uw eventuele donatie!

ISO 9001 certificatie

Begin 2014 hebben wij de audits van Lloyds goed doorstaan en hebben we onze ISO 9001 certificatie gekregen...

iso9001b400

De Bruyn Metaal BV promoot sporten

Wij promoten sporten in het algemeen, maar in dit geval specifiek “wielrennen”. Mede doordat een behoorlijk aantal van onze personeelsleden zich hier intensief mee bezig houden. Vandaar dat we fietskleding ter beschikking hebben gesteld. Zie bijgaande foto's voor een impressie van de “Holland Ladies Tour 2012”.

Team de Bruyn fietst in 2014 Alpe d’HuZes t.b.v. KWF kankerbestrijding

Wij zijn TEAM De Bruyn Metaal bestaande uit 7 leden die allemaal om een bepaalde reden (welke bij de teamactie van de teamleden terug te vinden zijn), fietsen voor het goede doel, maar één ding geldt voor ons allemaal: opgeven is geen optie, dus doneer zoveel je missen kan voor ons team. Alvast onze dank!

De Bruyn Metaal BV breidt machinepark uit met een 3e lasrobot

We beschikten al over twee lasrobots waarmee we zowel TIG als MIG/MAG konden lassen; in 2014 is daar een derde lasrobot bijgekomen. Een lasrobot in een E-opstelling met een 3D station (een dropcenter) en een track van 10 meter. Deze robot biedt ons nog meer mogelijkheden. Hieronder ziet u een paar foto’s. Binnenkort hopen we ook een filmpje te kunnen laten zien.

Leverancierdagen

Er worden geregeld "klant-/leverancierdagen" georganiseerd; e.e.a. om kostenreductie te kunnen realiseren, overleg inzake opmaak en codering van tekeningen etc..

De Bruyn Metaal BV denkt met u mee!

 

Leerbedrijf

Na de inzet van onze werknemer Tonny Janssen, kunnen wij, De Bruyn Metaal, een erkend leerbedrijf noemen.

Een leerbedrijf staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van de leerlingen. De erkenning is conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.

Verbouwing augustus 2012

Er heeft bij De Bruyn Metaal BV een flinke verbouwing plaatsgevonden, zie bijgaande foto’s. De hoofdinsteek is geweest om het gehele bedrijfsbureau samen te voegen waar door wij een (nog) betere communicatie en kortere lijnen krijgen. En natuurlijk een frisse, nieuwe uitstraling!

Wij feliciteren onze medewerker Tonny Janssen

Onze medewerker Tonny Janssen heeft wederom de 4-daagse van Nijmegen gelopen (50 KM) en in goede conditie de finish behaald. Wij feliciteren hem van harte met deze prestatie!!


261T016 archief nl

261T016 btn nieuws nl

261T016 btn metaalunie

De Bruyn Metaal BV levert volgens de Metaalunie voorwaarden.
 
261T016 btn fb
 
©2020 De Bruyn Metaal BV Webdesign: Webdesign by Jansen Internetservice
©2020 De Bruyn Metaal BV

Webdesign: Webdesign by Jansen Internetservice
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd